Kategorier
Musiknyheder

Ugens julesang: Vi ønsker jer alle en glædelig jul

I dag bliver der for alvor skruet op for julemusikken på de danske radiostationer, og blandt de travere, der år efter år bliver hentet frem, er en sang, der blev skrevet hen over Jørgen de Mylius’ køkkenbord. Hans gamle ven Tommy Seebach, der boede i samme gade, havde bemærket, at der blandt de mange danske julesange ikke var en, der direkte sagde de ord, vi bruger allermest i december: “Glædelig jul”. Teksten forfattede Jørgen de Mylius, mens Tommy Seebach sørgede for musikken til “Vi ønsker jer alle en glædelig jul”, som han indspillede sammen med den unge Annette Heick.

Hele hans juleplade “Glædelig jul” er inkluderet på det nye bokssæt med Tommy Seebach, “Komplet & Rariteter”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *