Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Hva’ ska’ vi med kvinder

Hej Tor
Jeg kan ikke rigtig finde ud af, hvornår Preben Kaas’ og Jørgen Rygs ”Hvad Ska’ Vi Med Kvinder” udgives for 1. gang. Heller ikke kan jeg finde ud af, hvornår de to herrer 1. gang opfører nummeret live. Kender du svarene på ovenstående?
Med venlig hilsen Claudius

Hej Claudius
Jeg kan se, at “Hva’ ska’ vi med kvinder” flere steder er registreret som værende fra 1964, men den blev – så vidt jeg kan opspore – udgivet i 1963. Den udkom på en singleplade, hvor B-siden indeholder musiksketchen “Erhvervsvejledning” (på baggrund af nummeret “Making Whoopee”). Hvornår den blev opført live første gang, kan jeg desværre ikke svare dig på.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *