Kategorier
Musiknyheder

Dobbelt boyband til nytår

Herhjemme har vi i tv nytårstraditioner så som dronningens nytårstale og den gamle sketch om 90-års-fødselsdagen. For mange amerikanske tv-seere er noget af det mest ufravigelige på årets sidste dag at følge showet “Dick Clark’s New Year’s Rockin’ Eve” med masser af musik og nedtælling til midnat.

I år kan seerne opleve, hvordan det tager sig ud, når to boybands slår sig sammen til en meget stor gruppe, for de efterhånden granvoksne mænd i New Kids On the Blocks og Backstreet Boys har nemlig slået sig sammen. De to grupper, der optræder som én, tager i 2011 på turné sammen og indleder året med at optræde live på Times Square i New York som en del af tv-showet. Grupperne kendes ofte på initialerne NKOTB og BSB, og derfor er det helt naturligt, at de sammen går under navnet NKOTBSB.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *