Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Bruno Mars med båndspaghetti

Hej Tor
Jeg har hørt en sang flere gange i radioen på det seneste, men jeg har ikke fanget hvem den er med. Nu har jeg så også set en bid af videoen, men også uden at finde ud af hvem der sang. I videoen synger en dreng til en pige, mens han former billeder af hende i ”bånd spaghetti” fra et kassettebånd. Hvem er det?
Hilsen Ea

Hej Ea
Et af de store hits for tiden er med den unge sanger Bruno Mars fra Hawaii, og det er den, du har hørt. Nummeret hedder ”Just the Way You Are”. Bruno Mars har tidligere gjort sig bemærket som gæstesanger på hitsene ”Billionaire” med Travie McCoy og ”Nothin’ On You” med B.o.B. Du kan finde ”Just the Way You Are” på Bruno Mars’ debutalbum ”Doo-Wops & Hooligans”.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *