Kategorier
Musiknyheder

Ugens nytårssang: What’s Another Year

Julen er fuld af julesange, mens nytåret er mere fattigt, når det handler om sæsonbetonet musik. En af de sange, der dog ofte dukker op ved årsskiftet er irske Johnny Logans Melodi Grand Prix-sang ”What’s Another Year”. Teksten handler ikke som sådan om nytår, men om et savn, der ikke har ændret sig, selvom endnu et år er gået for den sørgende. Man kan umiddelbart få det indtryk, at savnet skyldes ulykkelig kærlighed, men efter sigende udspringer teksten mere af, at sangskriveren Shay Healy året forinden havde mistet sin far.

Johnny Logan havde i 1979 deltaget i det irske Grand Prix, og da han i 1980 stillede op med ”What’s Another Year” fik han ikke bare sit store gennembrud, men også en sejr i såvel det irske som det internationale Melodi Grand Prix.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *