Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Sommerferiebussen

Hej Tor
Jeg er på jagt efter en sang jeg husker fra Danmarks Radio, der havde et program der hed noget i retning af “Sommerferieredaktionen”. Kendingsmelodien var en meget munter melodi (kun musik, ikke sang). Jeg mener det er en anden udgave af “Happy Trompeter” med Bert Kempfert. Kan du hjælpe med denne vil det være meget fint. Vi er jo nok tilbage i 1970’erne.
Med venlig hilsen
Mogens Christensen

Hej Mogens
Jeg har før fået et spørgsmål om musikken fra “Sommerferiebussen”, som Elith Nørreholms ungdomsprogram hed i slutningen af 60’erne og starten af 70’erne. Kendingsmelodien var “Magic Trumpet” (nogle gange også kaldet “Happy Trumpeter”) i en version med Los Mejicos. Denne udgave kan jeg ikke opdrive i dag, men på bl.a. Youtube er det muligt at høre en række andre versioner af “Magic Trumpet”.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

2 kommentarer til “Spørgsmål: Sommerferiebussen”

Den findes iøvrigt også på dansk med Katy Bødtger.
Vi skal på ferie, dejlig sommerferie.
Martin

Den har jeg.
Hvis det tillades, kan du email til mig på.
olsenme yahoo com
Martin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *