Kategorier
Musiknyheder

Den Gale Pose igen spændt op til lir

Hiphop-fans med hang til nostalgi samles på fredag til koncertarrangementet Respekt Part 2. Her samles danske rap-grupper, som ellers ikke optræder længere. På scenen er denne gang blandt andre Rockers By Choice, Flopstarz og ikke mindst Den Gale Pose. Der er første gang i ti år, Jokeren og hans gamle venner optræder sammen med hits som ”Spændt op til lir” og ”Definitionen af en stodder”.

I 2002 udtalte Jokeren ellers til Euroman, at ”Et af mine største mareridt er, at jeg skulle stå om 10-15 år og stadig spille ”Spændt op til lir”. Det ville være en falliterklæring”. Måske er det derfor, Den Gale Pose på forhånd har lovet, at koncerten ved Respekt Part 2 i KB-Hallen i København bliver en engangsforestilling og ikke mere end det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *