Kategorier
Musiknyheder

Ny Bodyguard-film på vej

Filmen ”The Bodyguard” skal ifølge deadline.com genindspilles, og det betyder sikkert også, at der lige nu grubles nøje over hvilke sange, der skal bruges i filmen om popstjernen og hendes livvagt. Soundtracket til den oprindelige film med Kevin Costner og Whitney Houstons fra 1992 var nemlig i høj grad med til at øge filmens popularitet.

Dengang skrottede musikproduceren David Foster efter sigende sin plan om en genindspilning af ”What Becomes of the Brokenhearted”, fordi den blev brugt i en anden film i samme periode, og han bad derfor Kevin Costner komme med et bud på et nummer til Whitney Houston. Costner pegede på Dolly Partons gamle ”I Will Always Love You” og foreslog endda også, at den skulle starte med Whitneys stemme uden instrumenter. I øvrigt stammer idéen til ”The Bodyguard” helt tilbage fra 1970’erne, hvor Steve McQueen og Diana Ross var udset til at spille hovedrollerne, men der er endnu sat navne på skuespillerne i en opdateret udgave af filmen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *