Kategorier
Musiknyheder

Pet Shop Ballet-Boys

Selvom den engelske duo Pet Shop Boys mest er kendt for hits som ”West End Girls”, ”It’s a Sin” og ”Go West”, har de i de seneste år flere gange kastet sig over helt andre genrer. Alligevel var det nok en overraskelse for mange, da de annoncerede, at de arbejdede på en ballet baseret på H.C. Andersens fortælling ”Det utroligste”.

En teaterdirektør havde spurgt det ene medlem af Pet Shop Boys, om de kunne have lyst til at skrive musik til hans teater i London, og uafhængigt af dette havde det andet medlem fået en idé om, at ”Det utroligste” kunne forvandles til en fantastisk ballet. Det endelige resultat af dette sammenfald havde premiere på teatret Sadlers Well i torsdags, og ”The Most Incredible Thing” udkom også på CD i sidste uge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *