Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Oppe på kvisten hvor svalerne bor

Hej!
Kan du fortælle hvem der engang sang en sang der sådan ca. lød sådan: ”Oppe på kvisten hvor svalerne bor, sidder en gammel og hvidhåret mor, freden den kommer for en gang, min ven, oppe på kvisten hvor svalerne bor”. Kan du evt. også fortælle hvor jeg kan få fat i den?
Mvh Karina Christiansen

Hej Karina
Den gamle sang er indspillet i flere versioner, men mon ikke Eddie Russells version af “Oppe på kvisten hvor svalerne bor” er den bedst kendte. Den findes på CD’en “Hits fra Rejsegrammofonen Vol. 9”, men kan også købes som download i musikbutikker på nettet. En forholdsvis ny version er også udgivet af Lars Marco sidste år.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *