Kategorier
Musiknyheder

Elvis-hus ved Randers

Den store Elvis-fan Henrik Knudsen har i flere år arbejdet på at realisere sin drøm om at opføre en kopi af Elvis Presleys hjem Graceland, og om få dage er Graceland Randers klar til at tage imod besøgende. Det var ikke Elvis selv, der fik Graceland opført i Memphis, men derimod en niece til Grace Toof – kvinden, som huset er opkaldt efter. Huset blev opført i gammel amerikansk kolonistil i 1939, og i 1957 overtog Elvis Presley huset, som nu er genopført i udkanten af Randers.

Graceland Randers rummer blandt andet et Elvis-museum, en lille biograf og selskabslokaler. Fredag klipper tidligere ambassadør James P. Cain snoren, og fra lørdag er offentligheden velkommen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *