Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Cirkus-rock i Brovst

Hej!
Da jeg var barn i Brovst, var der ikke sjældent besøg af cirkus i forskellige afskygninger og størrelse. En af oplevelserne var særlig skræmmende og uforglemmelig. Året er omkring 1960. Et beatorkester eller pigtrådsorkester, som jeg ikke kender navnet på, spillede med en voldsom kraft og aktivitet, som endte med at alt udstyr og alle instrumenter blev smadret. Hvad hed mon orkesteret og hvad var navnet på dette cirkus?
Venlig hilsen Egon Heising

Hej Egon
Musikken plejer jeg at have styr på, men cirkushistorie og Brovst-arrangementer er jeg lidt svagere i. Måske er der andre læsere, der husker det opsigtsvækkende rock-stunt og kan hjælpe os på vej. Adressen er tor@musikbrevkassen.dk.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

OPDATERET: Ovenstående spørgsmål har bragt minderne frem hos Finn Nielsen fra Skørping, som hjælper med opklaringen:

“Det står også stadig lyslevende for mig. Tænk på, at det vildeste vi på det tidspunkt havde hørt var “2 lys på et bord”. Min cirkusoplevelse var i Pandrup, og orkestret har prentet sig så meget i min hukommelse, at jeg aldrig har glemt det: Finn Tony & Them”.

Finn har endda fundet et billede af plakaten fra Cirkus Vivis forestilling i Brovst, som kan ses her. Mange tak for hjælpen!
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *