Kategorier
Musiknyheder

Sting og Symfonien

Få dage efter The Eagles er fløjet fra Nordjylland, lander endnu et stort internationalt navn i landsdelen. Sting er i gang med en længere turné, hvor han sammen med et symfoniorkester optræder med anderledes versioner af nogle af sine mest kendte sange. Turnéen hedder ”Symfonicity”, hvilket formentlig skal lede tankerne hen på det mest populære album med hans gamle gruppe The Police, ”Synchronicity”.

Begrebet synkronicitet, der blev præsenteret af en af psykologiens grundlæggere, C.G. Jung, beskriver sammenhængende hændelser, der finder sted uafhængigt af hinanden. I samme ånd løfter Sting numre som “Every Little Thing She Does Is Magic”, “Roxanne” og “Englishman in New York” ud af deres oprindelige sammenhæng og ind I et symfonisk univers, når han optræder sammen med både eget band og Aalborg Symfoniorkester i Aalborghallen på mandag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *