Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Grønne Glæder på P4

Til Tor Bagger
Er det muligt at finde ud af titel og komponist til kendingsmelodien i programmet ”Grønne glæder”, som for flere år siden var på radioens P4? Jeg har melodien i hovedet og kan spille den, men har længe ønsket at vide, hvad den hedder. Jeg tror, det er et eller andet klassisk nummer. På forhånd tak.
Elin Johansen, Vodskov

Kære Elin
For at være på sikker grund har jeg fået assistance til svaret fra en af programmets gamle medarbejdere. Han fortæller, at kendingsmelodien til ”Grønne Glæder” var ”Så blev det sommer” med Thomas Kjellerup og Christian Alvad. Nummeret findes på CD’en ”Nu kommer dagen stille”.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *