Kategorier
Musiknyheder

Roxette tager på Tivoli-tur

Den succesfulde svenske duo Roxette genopstod for nogle år siden, og deres igangværende turné har et enkelt stop på dansk jord. De har endda selv peget på, hvor de gerne ville optræde, så på fredag står Marie Fredriksson og Per Gessle på scenen i Tivoli i København. Repertoiret rummer store hits som ”It Must Have Been Love”, ”The Look” og ”Spending My Time”, men en enkelt sang er særligt aktuel i Tivoli.

Da ”Joyride” udkom i 1991, var der både på pladeomslaget og i musikvideoen billeder af tivoli-karruseller og andre forlystelser, og pigen i sangen beskrives som ”the heart of the fun fair” (forlystelsesparkens hjerte, red.). Sangens titel hentede Per Gessle i øvrigt fra et interview med Paul McCartney, der fortalte, at det at skrive sange med John Lennon var en ”joyride”, altså en ren forlystelsestur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *