Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Julius Bomholt-vise

Kære Tor
“Mens jeg står foran spejlet og toner mit hår” er den eneste linje jeg kan huske fra en revyvise, som handlede om Danmarks første kulturminister, Julius Bomholt, som havde fået fremstillet en buste af sig selv – for hvis nu nogen syntes, at den skulle stå et sted!! (den står i dag på Esbjerg Højskole, hvor Bomholt i tidernes morgen var forstander!) Kan du hjælpe mig med hele teksten? Jeg har søgt på internettet og bla. a. på Revymuseet i Købemnhavn – uden held.
Venlig hilsen Jørn Rasmussen

Hej Jørn
I denne omgang må jeg desværre melde pas. Jeg har haft forespørgsler ude flere steder, men hvis vi er heldige, er der er årvågen læser, der kan række en hjælpende hånd i jagten på Bomholt-visen.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *