Kategorier
Musiknyheder

Amy Winehouse er død

Lørdag kom den triste besked om, at en af den modernes soulmusiks allerstørste stjerner var fundet død. Den engelske sangerinde Amy Winehouse var kendt for skandaler og misbrugsproblemer, men hun blev også betragtet som et af sin generations største talenter på musikscenen. Blandt hendes hits var ”Valerie” og ”You Know I’m No Good”, men den mest kendte – og rammende selvbiografiske – var ”Rehab” fra 2006.

Hun har selv fortalt, at hun under en gåtur med sin producer Mark Ronson improviserede linjen ”They tried to make me go to rehab, but I said no, no, no” (”de prøvede at få mig til at gå på afvænning, men jeg sagde nej, nej, nej”, red.). Ronson troede først, at det var et nummer med en anden kunstner, men da han fandt ud af, at Winehouse selv havde fundet på det, bad han hende om at udbygge idéen til en hel sang. Amy Winehouse blev 27 år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *