Kategorier
Musiknyheder

Ugens sommersang: Rhythm of the Night

I 1985 blev der festet til en munter sang, som også har fyldt dansegulvene mange gange siden da. Den amerikanske familiegruppe DeBarge fik de fleste til at synge ”To the beat of the rhythm of the night, dance until the morning light”, da de udgav deres største hit. DeBarge havde indtil da mest været kendt for ballader og bløde soulsange, men pladeselskabet ville gerne give dem en bredere gennemslagskraft med et festlig popsingle. Derfor kastede de sig over et nummer, som den unge komponist Diane Warren havde skrevet – og ”Rhythm of the Night” gav den bløde balladegruppe en ny, dansabel lyd.

Omvendt gik det for Diane Warren: Selvom ”Rhythm of the Night” blev hendes gennembrud som sangskriver, blev hun med årene mest kendt for store ballader som ”I Don’t Want To Miss a Thing”, ”Unbreak My Heart” og ”Nothing’s Gonna Stop Us Now”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *