Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Jumanji-sang

Hej Tor
Har du set trailer til den nye/kommende Jumanji-film? Hvad er det for en sang?
Mvh Mikkel

Hej Mikkel
Selvom filmen er ny, er melodien fra traileren til ”Jumanji: The Next Level” over hundrede år gammel. I 1911 var ”Melody In A Major” en instrumentalmelodi af Charles G. Dawes, som senere blev både vicepræsident i USA og modtog Nobels Fredspris. I 1950’erne kom der tekst på, og”It’s All In the Game” blev et hit for først Tommy Edwards og senere også blandt andre Nat King Cole og Cliff Richard. Den særlige titel har nu også givet den en plads i filmserien om computerspillet Jumanji, som spillerne bliver suget ind i med livet som indsats.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *