Kategorier
Musiknyheder

Fuldvoksne Pet Shop Boys

Det er snart 40 år siden, de to englændere Neil Tennant og Chris Lowe løb på hinanden i en elektronikforretning. Tennant havde købt en synthesizer og faldt i snak med Lowe, som viste sig at dele hans interesse for den spirende bølge af elektronisk musik. Makkerparret kaldte sig i begyndelsen West End opkaldt efter London-bydelen af samme navn, men inden deres første single blev sendt på gaden nåede de at skifte navn. De havde i deres omgangskreds et par fyre, der arbejdede i en dyrehandel, og de blev altid omtalt som ”the pet shop boys”, dyrehandeldrengene. Betegnelsen var så tilpas mærkværdig og let genkendelig, at Pet Shop Boys blev navnet på den gruppe, som i årene efter skulle udgive store hits som ”West End Girls”, ”It’s a Sin” og ”Go West”. I sidste uge udgav Pet Shop Boys deres fjortende studiealbum, ”Hotspot”, og til sommer giver de dansk koncert på Paradepladsen i Viborg den 21. juni.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *