Kategorier
Musiknyheder

Musikalsk farvel til basketlegende

Søndag kom en besked, der chokerede især sportsfans verden over: En af de største basketballstjerner nogensinde, Kobe Bryant, var omkommet i et helikopterstyrt, der også kostede en af hans døtre og tre andre livet. Bryant spillede gennem hele sin professionelle karriere for Los Angeles-klubben LA Lakers, og skæbnen ville, at der samme aften skulle afholdes Grammy-prisuddeling i Staples Center, som til dagligt er LA Lakers’ hjemmebane. Musikshowet blev derfor tydeligt præget af Kobe Bryants død kun få timer før de planlagte festligheder. Flere stjerner på scenen hyldede Bryant, og aftenens vært, sangerinden Alicia Keys, fremførte sammen med vokalgruppen Boyz II Men ”It’s So Hard To Say Goodbye To Yesterday”.

Sangen var aldrig noget stort hit i Danmark, men i USA er Boyz II Men-udgaven af ”It’s So Hard To Say Goodbye To Yesterday” fra 1991 det næststørste a capella- hit nogensinde, kun overgået af ”Don’t Worry, Be Happy”. Sangen fremføres jævnligt ved begravelser, og Boyz II Men selv har ved koncerter ofte dedikeret den til deres en tour-manager, der blev slået ihjel i 1992. Men søndag blev ”It’s So Hard To Say Goodbye To Yesterday” en del af den nationale sorgproces, da USA’s mistede en af sine største sportsstjerner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *