Kategorier
Musiknyheder

Oscar til Elton og Eminem

Natten til mandag dansk tid blev årets Oscar-statuetter uddelt i Los Angeles, og udover priser til skuespillere, instruktører og andre filmfolk, var der som altid også fokus på musik og sange i film fra det forgangne år. Elton John og hans tekstforfatter Bernie Taupin vandt for den nyskrevne sang ”(I’m Gonna) Love Me Again” fra filmen ”Rocketman”, der handler om Elton Johns unge år, men det var en af de tidligere vindere i samme kategori, der løb med en del af opmærksomheden. I 2003 var det nemlig rapperen Eminem, der vandt i kategorien ”Bedste originale sang” med nummeret ”Lose Yourself” fra filmen ”8 Mile”. Eminem var ikke selv til stede ved Oscar-festen dengang, og derfor optrådte han heller ikke med ”Lose Yourself”, sådan som det ellers er blevet en tradition for de nominerede i denne kategori – men i år stod han pludselig på scenen og fremførte sin gamle vindersang. En af de mest kendte linjer fra ”Lose Yourself” handler om at gribe de muligheder, der opstår, fordi man formentlig ikke chancen igen: “Look, if you had one shot or one opportunity to seize everything you ever wanted”. Efter sin optræden forleden greb Eminem på Twitter selv denne linje og fik den til at handle om, at selvom han ikke optrådte i 2003, havde han fået chancen nu: ”Look, if you had another shot, another opportunity”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *