Kategorier
Brevkasse

Kort eller lang Hallelujah

Hej Tor
Hvad er den originale version af ”Hallelujah”? Jeg ved, at den er skrevet af Leonard Cohen, men hans version er ret kort, og jeg har hørt andre vers, der ikke er med der.
Kh Karen M.

Hej Karen
Jeg har ikke tal på hvor mange kunstnere, der har prøvet kræfter med ”Hallelujah”, men oprindeligt er den fra Leonard Cohens plade “Various Positions” fra 1984. Ved sine koncerter optrådte Cohen dog ofte med alternative og længere udgaver af nummeret, og hos andre kunstnere er de ”ukendte” vers blevet sat sammen på forskellig vis. Hvis du ikke allerede kender den, skal du måske lige lytte til den syv et halvt minut lange version af “Hallelujah” på Leonard Cohens live-plade “Songs From the Road”.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *