Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Sang om barndom og alkohol

Hej Tor
Jeg ved, den findes, og nu må du hjælpe mig! Det er en sang om at vokse op i alkoholikerhjem og at bryde ud af det. Jeg kan høre Michael Falchs stemme for mig (95 % sikker på det er ham), men uanset hvor mange Falch plader, jeg pløjer mig igennem, finder jeg den ikke. Hvad siger du?
Mvh K.S.

Hej K.S.
Jeg tror, jeg ved, hvor du skal hen, men du må nøjes med simple oplysninger, for det er ikke lykkedes mig at finde nummeret på nettet, streamingtjenester eller lignende. Men i 2006 var Michael Falch en af de kunstnere, der medvirkede på albummet ”Postkort fra livet”, hvor alle sange var baseret på virkelige historier fra P4’s lyttere. Jeg mindes, at Michael Falch medvirkede med en meget voldsom og rørende sang om alkoholisme, og jeg kan søge mig frem til, at hans sang hed ”Håb”, men som nævnt lader den desværre ikke til at være tilgængelig online nogen steder.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *