Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Sommerdahl og Rick Astley

Hej Tor
Jeg har lige set den nye serie ’Sommerdahl’ på Charlie. Til sidst var der ’Never gonna give you up’, men ikke den med Rick Astley. Det var bare med klaver, meget flot. Er den lavet til serien, eller kan man høre den andre steder?
Mvh Johanne

Hej Johanne
Selvom den lyder meget anderledes end hans gennembrudshit fra 1987, så er det rent faktisk også Rick Astley, der synger den version, der blev brugt til rulleteksterne i ”Sommerdahl”. Han indspillede den som ballade til opsamlingspladen ”The Best of Me” sidste år. Du kan høre den Youtube eller søge på streamingtjenester på ”Never Gonna Give You Up (Pianoforte)”.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *