Kategorier
Musiknyheder

Isolations-pop

Hver uge giver P3 ekstra megen opmærksomhed til et nyt, særligt udvalgt nummer, kaldet P3’s Uundgåelige, og i denne uge skulle man tro, at det var corona-pandemien, der havde været med til at udvælge sangen. Titlen ”Modern Loneliness” (Moderne ensomhed, red.) passer nemlig fint til det stigende antal hjemmekarantæner og de klare opfordringer til at holde sig på afstand af hinanden og eventuelt gå i frivillig isolation. Sangen fra den amerikanske popstjerne Lauv har dog sit udspring et lidt andet sted. De seneste år har Lauv været åben omkring sine problemer med depression, og han har fortalt til MTV News, at han har vænnet sig til nærmest aldrig at være alene, men alligevel føle sig ensom: ”Det er let at føle sig totalt isoleret, selvom der er mennesker omkring dig. Jeg tror bare, det er et vilkår, mange i min generation kender til”.

Sangen og titlen på balladen ”Modern Loneliness” har så stor betydning for Lauv, at han har fået tatoveret de to ord på sin arm. ”Modern Loneliness” er en del af Lauvs netop udkomne album, som det britiske medie The Standard kalder ”et sjovt debut-popalbum med en mørk side. Det er depression, man kan synge med på”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *