Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Money, gysser, klejner

Hej Tor
Når der bliver snakket om økonomi griber jeg nogle gange mig selv i at nynne ”Money money money money, gysser, mange klejner”, men jeg kan ikke pege på, hvor det kommer fra. Jeg tror (tror!) der er fra noget børne-TV, men jeg ved det ikke, og Google har ikke kunnet hjælpe.  Kan du?
Mvh. Nielsen

Hej Nielsen
Det er en del af omkvædet fra en af de mange sange i børneserien ”Ude på noget” fra 1984 om Palle, Polle og Ruth. Sangen hedder ”Masser af gysser” og bliver sunget af Jess Ingerslev, der forestiller sig at være ”verdens rigeste Palle”. Sangen, som du kan høre på Youtube, er i øvrigt skrevet af Søren Kragh-Jakobsen, der instruerede serien, og Ole Fick, der også spillede rollen som hr. Fladmast. 
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *