Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Han elsker den hund

Hej Tor
Jeg leder efter en sang om en mand og hans hund. Jeg tror, den er fra årtusindskiftet eller årene lige derefter. Jeg er ret sikker på, at linjen ”Hunden kommer når han kalder” er med. Det er rock (uden at være rigtig vildt). Siger det dig noget?
Kh Johanna

Hej Johanna
Umiddelbart kan jeg komme i tanke om to danske hundesange fra den periode. Den ene er tv-2’s ”En mand og hans hund” fra 2005-albummet ”De første kærester på Månen”, men ud fra din tekstlinje tror jeg nu, det handler om Tobias Trier. Han udgav i 2001 sit andet album ”Sandheden om Britina Castello”, og hvis jeg ikke husker forkert, var det ”Han elsker den hund”, der blev sendt ud til blandt andet radiostationerne som første single.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *