Kategorier
Musiknyheder

Tina Turners nye lyd

Det er mere end tyve år siden, Tina Turner sidst udgav et nyt album, og det er over ti år siden, hun optrådte offentligt for sidste gang. Alligevel er den 80-årige sangerinde med på en af den seneste uges mest opsigtsvækkende udgivelser. Den norske DJ og producer Kygo, som i de seneste år har haft masser af hits verden over, er selv vokset op til lyden af Tina Turners store hits, og han har fået den aldrende superstjernes velsignelse til at arbejde videre med hendes vel nok største hit, ”What’s Love Got To Do With It”. Efter bruddet med ægtemanden Ike Turner midt i 1970’erne og en del år med svigtende held på hitlisterne var Turner blevet tilbudt ”What’s Love Got To Do With It”, som hun i virkeligheden ikke brød sig om, men hendes manager fik hende overtalt, og sammen med albummet ”Private Dancer” gav den hende et massivt comeback i 1984. Nu er sangen i sig selv klar til at gøre comeback på hitlisterne i Kygo og Tina Turners nyfortolkning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *