Kategorier
Uncategorised

Spørgsmål: Fyr og Flamme og Bamse

Hej Tor
Har du set DR-programmerne, der følger Fyr & Flamme ved Eurovision? Fine programmer. På et tidspunkt sidder de i en bus med en guitar og synger noget fra en gammel sang. Jeg vil bestemt mene, den er med Bamses Venner, men hvilken?
Kh Randi

Hej Randi
Det er rigtigt, at Laurits Emanuel fra Fyr og Flamme ca. fire minutter inde i første afsnit af serien underholder i bussen med en gammel Bamse-sang. Det er ”Jeg elsker kun dig”, som Bamses Venner havde et pænt hit med i 1989. Det var Flemming ”Bamse” Jørgensen selv, der både skrev og producerede ”Jeg elsker kun dig”, og det er let at have ham mistænkt for at have søgt inspiration fra den store lyd, Roy Orbison hittede med året forinden, blandt andet på nummeret ”You Got It”.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *