Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: You’re old enough…

Hej Tor

Jeg kan huske et brudstykke fra en sang fra starten af firserne, der begynder med ”You’re old enough and the night is still young. Men når jeg søger på det, er det altid Billy Joel “The night is still young”, der dukker op, og det er ikke den. Ingen af mine musikkyndige venner genkender den, måske du gør?

Mvh. Lena

Hej Lena

Af alle udgivelser fra 1982 er dette ikke den mest sejlivede, men hvis du kan huske den, skal du da have mulighed for at finde det frem igen. Det er The Boys Band med debutsinglen “Don’t Stop Me Baby (I’m On Fire)”, som vist var en større succes i Nordamerika, end den var i for eksempel Danmark. Du kan finde den på blandt andet Youtube, men jeg vil advare dig om, at dele af teksten står i et lidt specielt lys knapt 40 år senere. Et omkvæd som “Don’t put me out, not while I’m burning, absolutely taken with desire, please don’t stop me baby” ville nok skulle formuleres en smule anderledes for ikke at påkalde sig åbenlys samtykke-harme.

Med venlig hilsen

Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *