Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Knockin’ On Heaven’s Door

Hej Tor

Jeg plejer ikke at opdage ny musik i mit pizzaria, men forleden kørte der en sang i deres højtaler, som jeg ikke kan finde. En kvinde, der synger ”Knocking on heaven’s door”. Moderne, blød house-lyd. Jeg tænkte, at det måske var Kygo, men det lader ikke til at være tilfældet.

Mvh. Joakim

Hej Joakim

Jeg vil mene, at jeg har fundet den version af ”Knockin’ On Heaven’s Door”, du leder efter, og den lyder en del anderledes end både Bob Dylans original og de kendte coverversioner af blandt andre Eric Clapton, Guns ’n’ Roses og Randy Crawford. Den russiske producerduo Slider & Magnit udgav deres udgave i 2019.

Med venlig hilsen

Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *