Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Sportsmusik

Hej Tor
Jeg sidder og skriver på en lokalrevy, hvor en joke er, at vi i år har lavet revyen om til en “sportsbegivenhed” for at undgå fremtidige nedlukninger. Ouverturen skal være en kort sammensætning af noget “sportsagtigt” musik, måske referencer til jingler fra gamle sportsprogrammer. Ét af mine minder fra barndommen var den der lyd af min far, der sad og så fodbold om søndagen. Men jeg kan ikke huske om der var en jingle?
Mvh. Morten

Hej Morten
Hvis vi skal ud i ”sportsmusik”, der er letgenkendelig i hvert fald for folk over 40, er det nemt at pege på en af de kendingsmelodier, som DR’s ”Sportslørdag” brugte i 1980’erne. De mest kendte er “Reach Out” med George Duke og “Garden Party” med Mezzoforte – og lidt senere også “Yéké Yéké” med Mory Kante. Held og lykke med revyen!
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *