Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Normalerweizes sang

Hej Tor
Jeg har set reklame for en ny serie på Amazon Prime og var meget overrasket over, at der blev brugt musik fra det danske program ”Normalerweize”. Men det stammer måske et helt andet sted fra?
Kh.  LM

Hej LM
Satireprogrammet ”Normalerweize” på DR2 brugte sangerinden Yma Sumac’ nummer ”Gopher Mambo” fra 1954 som kendingsmelodi. Det tog mig lidt tid at finde frem til, men jeg kan se, at den nu også indgår i Amazon-serien ”Ten Percent” – og at den også var med i en Gillette-reklame tidligere på året.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

En kommentar til “Spørgsmål: Normalerweizes sang”

Tusind tak for at svare på det spørgsmål. Nu kan jeg endelig koncentrere mig om serien frem for febrilsk at prøve at finde ud af, hvor jeg har hørt introsangen før.