Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Kærligheden lokker og kalder

Hej Tor
Gammel vise: Hvem har skrevet “Kærligheden lokker og kalder, kom lad os danse, du og jeg”.
Med venlig hilsen
Lars Thomsen, Klitmøller

Hej Lars
Jeg forstår godt, at du ikke har kunnet finde denne gamle sang, for en almindelig søgning giver kun et uddrag af Niels Skousens erindringsbog, hvor sanglinjen er nævnt – men uden yderligere oplysninger. Men det handler altså om den danske version af Oscar Strauss’ tema “La Ronde de l’Amour” fra filmen “La Ronde” fra 1950. Med Mogens Dams danske tekst hedder den “Kærlighedens karrusel”, og den blev i 1951 indspillet af Elsa Sigfuss med Kai Mortensens Kabaretorkester. Du kan genhøre den på Youtube.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *