Kategorier
Musiknyheder

Roxy Music i lyd og billeder

Hvis du med glæde husker lyden af Roxy Music, får du nu en god anledning til også at sætte billeder på. Bryan Ferrys legendariske band udsender nemlig en DVD med musikvideoer, tv-optrædener og koncertoptagelser fra 1972 til 1982.

Den dobbelte DVD-udgivelse har fået den mundrette titel The Thrill Of It All: A Visual History 1972-1982, delvist opkaldt efter nummeret The Thrill of It All fra 1974, hvilket egentlig er lidt underligt. Gruppen, der ellers ikke kunne beskyldes for manglende kreative evner, brugte nemlig allerede i midten af 90’erne denne sangtitel som navn på en firedobbelt CD-samling. Den nye DVD, der udkommer i denne uge, sætter billeder på sange som More Than This, Avalon og Jealous Guy.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *