Kategorier
Musiknyheder

Dansk hjælp til Paula Abdul

Tv-seere har i flere år kunnet følge Paula Abdul som en af dommerne i talentkonkurrencen American Idol, der herhjemme sendes på TV3 – men på sangerfronten er vi blevet spist af med tavshed i 13 år. Efter at have medvirket på et nummer med Randy Jackson, der også er Idol-dommer, arbejder Paula Abdul dog nu også selv på sin første plade siden 1995.

Paula Abdul debuterede i 1988, hvor hendes to første singler ikke gjorde meget væsen af sig. Først da en radiostation i San Fransisco på egen hånd begyndte at dyrke et helt tredje nummer på debutpladen, kom der for alvor skred i tingene – og i løbet af kort tid blev Straight Up et kæmpehit. Det nye nummer med Paula Abdul og Randy Jackson, Dance Like There’s No Tomorrow, er i øvrigt skrevet af det danske producerteam Deekay og kan høres her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *