Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Hyret eller fyret

Hej Tor.
Her kommer nok et af de lidt mere svære musikspørgsmål, for jeg har ikke særlig mange oplysninger. Følgende oplysninger har jeg dog: Rockers by Choice havde samplet fra det nummer jeg leder efter. Nummeret er også blevet brugt som titelmelodi til TV5 “Hyret eller fyret”. Jeg har allerede forespurgt TV5 for flere måneder siden, men de er ikke interesseret i at svare. Jeg håber du kan hjælpe.
Mvh. Thomas

Hej Thomas
Jeg så ikke selv Hyret eller fyret på Kanal5 dengang, men så vidt jeg har kunnet opspore, gjorde de brug af soul/funk-klassikeren For The Love Of Money med The O’Jays – en passende titel til programmet. Du kan høre den her for at blive helt sikker på, om det virkelig er den, du leder efter.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *