Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: To-gears Disella

Hej Tor!
Vi har her i familien lidt hovedbrud med en sang der bliver sunget på vendelbomål. Den handler om en ikke særlig tjekket fyr der har lidt kvaler med sin kæreste. Han synger blandt andet: ”Men det’ så swært å forklår Ella, at a kun hår en 2-gears Desella, af ældre model” (hvorefter der høres motorlarm). Ved du, eller kan du finde ud af hvem der synger den? Jeg er ret sikker på det ikke er Ib Grønbæk.
Hilsen Johanne Hansen

Hej Johanne & Co.
I får et hurtigt svar, så der ikke opstår yderligere familiestridigheder… Slåbrock Band er nok bedst kendt for deres version af Una Pamola Blanco med den fordanskede titel Banko, men det var også dem, der sang To Gears Disella helt tilbage i 1978. Begge numre – og flere andre mærkværdigheder – findes på opsamlingen Bundskrab. Du kan læse mere om Slåbrock Band her.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *