Kategorier
Musiknyheder

Toto-sæt for samlere

Hvis du men aldrig har fået indkøbt de Toto-CD’er, der skal til for at kunne stille sulten, så kan du nu slå adskillige fluer med ét smæk. Gruppen udsendte nemlig i sidste uge et box-set over bandets første ti år. Det er de første syv album, der er genoptrykt, helt fra debutalbummet indeholdende Hold the Line til pladen The Seventh One.

Der findes faktisk også en Toto-sang med titlen The Seventh One, men den blev underligt nok aldrig udgivet på pladen af samme navn, og heller ikke på denne nye specialudgivelse får fansene hjælp til at skaffe den sjældne sang. Til gengæld får man med sættet The Collections hele 67 Toto-sange på syv CD’er samt en DVD med koncertoptagelser og interview.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *