Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Anne Linnet-sang i Album

Hej Tor
Jeg har et spørgsmål om en Anne Linnet sang. Jeg vil rigtig gerne vide, hvilken cd, jeg kan finde den på. Jeg kan kun brudstykker af teksten. Jeg hørte den for nyligt i TV-serien ”Album” i afsnittet fra 1982. Omkvædet lyder: ”Luk foråret ude og lad mig i fred, lad mig synke i mørkets uendelighed”. På forhånd tak for hjælpen og mange hilsner fra
Ina

Hej Ina
Album-afsnittet foregik i starten af 1980’erne, men sangen fra 1978, for det var et nummer fra albummet Tak for sidst med Anne Linnets gruppe Shit & Chanel. Sangen hedder Forår Fatale og findes også på opsamlingen “16 største succes’er 1”, der er udgivet som Shit & Chalou, da parfumeproducenten Chanel på et tidspunkt tvang dem til at skifte navn.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *