Kategorier
Musiknyheder

Give Peace a Chance til salg

John Lennon fik ret, da han i 1969 stak en lap papir i hånden på teenageren Gail Renard og ifølge Billboard sagde, at den en dag ville blive noget værd. Dette skete nemlig under John Lennon og Yoko Onos happening, hvor de i otte dage blev i sengen på et hotel i Canada, og på papiret var Lennons håndskrevne tekst til den dengang nyskrevne Give Peace a Chance.

Gail Renard havde sneget sig forbi vagterne og blev venner med Lennon, barnepige for Yoko Onos datter og sørgede for at skrive flere tekst-ark med Give Peace a Chance, så alle tilstedeværende kunne synge med. Nu sætter hun Lennons originaltekst til salg, og skulle du komme forbi New York, kan du få den håndskrevne tekst at se, inden den bortauktioneres den 10. juli.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *