Kategorier
Musiknyheder

Disco-dronningen er tilbage

Efter mange års tavshed er Donna Summer nu tilbage med en ny plade, og det er endda med en lille hilsen til hendes gamle kælenavn. En af sangene på den nye plade hedder nemlig The Queen is Back med henvisning til hendes uofficielle titel som en af de store discodronninger. Det prædikat fik hun for hits som Bad Girls, She Works Hard for the Money og ikke mindst Hot Stuff, som hun måtte kæmpe hårdt for at få lov til at beholde.

Da hun præsenterede Hot Stuff for pladeselskabschefen, blev han nemlig bekymret for den genre, hun var på vej ind i og foreslog i stedet at give sangen til Cher. Det gjorde Donna Summer så vred, at hun truede med at forlade popbranchen for igen at blive kirkesanger, så chefen lod til sidst guldfuglen få sin vilje. Donna Summer fylder 60 år ved årsskiftet, og albummet Crayons er hendes første i 17 år.

En kommentar til “Disco-dronningen er tilbage”

Lukket for kommentarer.