Kategorier
Musiknyheder

ZZ Top hjem i stuen

Siden to af bandets frontfigurer sidst i 1970’erne valgte at lade skægget gro langt, har de været lette at genkende, og nu kan koncertstemningen med de karakteristiske rockmusikere fra ZZ Top hentes hjem i stuen. I denne uge har bandet for første gang nogensinde udsendt en live-DVD, der indeholder nogle af deres mest kendt numre, blandt andet Gimme All Your Lovin’, Rough Boy og ikke mindst Legs, som var et hit i 1984.

På grund af nummerets tekst og en musikvideo med Playboy-piger blev ZZ Top af feministiske grupper kritiseret for at betragte kvinder som sexobjekter. Gruppen havde i flere år udgivet numre, der reelt var mere vovede, men det var først med Legs, at ZZ Top blev så synlige og populære, at kritikken dukkede op. DVD’en ZZ Top Live from Texas indeholder blandt andet også medlemmernes egen fortælling om bandet (se DVD-præsentation).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *