Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Bruce Springsteen på Strøget

Hej Tor
Min mand og jeg var i København for at høre Bruce Springsteen i Parken. Vi sad da og talte om han også gik på Strøget denne gang og gav koncert som han gjorde for år tilbage. Og nu kommer så spørgsmålet: Hvornår var det nu at Bruce stillede sig op på Strøget og legede gademusikant? Min mand mener det var i begyndelsen af 80’erne men jeg mener at det var i 90’erne. Kom os venligst til undsætning, så vi kan få afklaret, hvem af os der har ret.
På forhånd tak
Susanne Thirup Jørgensen

Hej Susanne
Der er faktisk ingen af jer, der har helt ret, for det var i 1988, Bruce Springsteen lånte en guitar af en københavnsk gademusikant og overraskede alle forud for en koncert i Idrætsparken. Helt præcist var det den 23. juli 1988. Du kan se optagelser af det her.
Med venlig hilsen
Tor Bagger