Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Cirkusmusik

Kære Tor Jeg ved du er skrap, til at finde navne på næsten halvglemte musikstykker. Jeg mener det var DR1 som viste Cirkusfestivalen Monte Carlo 2004. I den forestilling medvirkede to mænd, som kaldte sig styrkeekvilibrister. De kan ses og det musik de bruger høres, hvis man googler ”Body Magazine Video Styrkeekvilibrister”. Hvad hedder det musikstykke? Håber du kan hjælpe, for nu er mine muligheder brugt op.
Venligst Annie Kvist

Kære Anni
Musikstykket fra cirkusfestivalen er oprindeligt fra Christopher Columbus-filmen 1492 Conquests of Paradise. Det er den græske musiker Vangelis, der har komponeret og udgivet stykket, der hedder netop Conquest of Paradise.
Med venlig hilsen Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *