Kategorier
Musiknyheder

Hendrix’ udbrændte guitar til salg

Jimi Hendrix’ koncerter er i manges bevidsthed forbundet med billedet af rocklegenden, der sætter ild til sin guitar, men reelt udførte han kun denne gimmick to gange. Første gang var ved en koncert i London i marts 1967, hvor han hældte lighterbenzin ud over sin Fender Stratocaster og satte ild til den ved slutningen af koncerten. Det var ikke kun guitaren, men også Hendrix selv, der kom til skade, så han måtte køres på hospitalet med brandsår på hænderne.

Den sagesløse guitar endte hos Hendrix’ PR-mand Tony Garland, og ifølge Reuters dukkede den først op igen, da der blev ryddet op i garagen hos Garlands forældre sidste år. På torsdag sættes den eneste overlevende af Hendrix’ afbrændte guitarer til salg hos Fame Bureau i London, hvor den en vurderet til 500.000 pund (ca. 4,6 millioner kroner).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *