Kategorier
Musiknyheder

R.E.M. i Danmark

Det er et af verdens største rockbands gennem tre årtier, der på lørdag giver koncert i Danmark. Amerikanske R.E.M. gæster København i forbindelse med deres 14. plade Accelerate, som udkom i foråret. Deres allerførste udgivelse kom i 1981, blot halvandet år efter at medlemmerne havde spillet sammen første gang, men der var gået adskillige måneder, før de havde bandnavnet på plads. De overvejede navne som Twisted Kites, Negro Wives og det lidet tiltalende Cans of Piss, før forsanger Michael Stipe fandt navnet R.E.M. ved et tilfældigt opslag i en ordbog. Gruppen, der deler navn med søvnfænomenet Rapid Eye Movement, giver lørdag koncert i Parken i København.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *