Kategorier
Musiknyheder

Ny 007-musik offentliggjort

Der er en lang tradition for stærke temasange i James Bond-filmene, og i den nye film Quantum of Solace kan man for første gang nogensinde opleve en 007-duet. Sangen Another Way to Die, der kan høres her, er netop blevet offentliggjort med det lidt umage par Alicia Keys og Jack Black. Hun er R’n’B-sangerinde, og han er med i det alternative rockband The White Stripes – men hans kærlighed til James Bond-musikken har altid været til stede. Ifølge magasinet Rolling Stone lyttede Jack Black i de tidlige år ofte til de gamle soundtracks i White Stripes-tourbussen, specielt den dramatiske musik fra filmen On Her Majesty’s Secret Service. Den nye Bond-film får premiere den 7. november.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *