Kategorier
Brevkasse

Spørgsmål: Under Italiens himmel

Hej Tor
Kan du hjælpe min kone med en sang, der hedder “Den Italienske piges sang”/”Under Italiens himmel”. Den er skrevet af Lucrezia Borgia. Som barn i 50-erne havde vi den på 78-plade. Den var på dansk, men jeg ved ikke, hvem der sang den. Hun vil gerne downloade eller have den på CD.
På forhånd tak
Mvh. Willy

Kære Willy
Min bedste anbefaling er relativt simpel – at I skaffer den hjem via biblioteket. Under Italiens himmel findes nemlig på en CD med titlen Dansk refrainsang i efterkrigstiden. Versionen herpå er med Valdemar Davids, så jeg håber, at det også er denne, I husker fra den gamle 78’er. I kan enten spørge en lokal bibliotikar, eller I kan prøve at bestille den hjem her.
Med venlig hilsen
Tor Bagger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *